26.09.2022

Alex Márquez acaba dins dels punts a Motegi

Moto gp

Alex Márquez va sumar punts al Gran Premi del Japó en ocupar la 13a posició a la cursa de MotoGP de diumenge a Motegi. El pilot de LCR Honda CASTROL va fer una exhibició consistent per portar la moto a casa just darrere del seu col·lega de HRC, Pol Espargaró, al circuit de casa del fabricant.

Alex Márquez – 13º:
“Crec que vam fer una bona feina el dia de la cursa, però va ser una pena la classificatòria, perquè vam començar massa enrere. Però la nostra elecció de pneumàtics va ser la correcta, la tova, però a les primeres voltes hi havia molts pilots davant i no vaig poder avançar i aprofitar el pneumàtic del darrere tou. Vaig fer el millor que vaig poder, vaig donar el 100% a cada volta i el ritme no va ser dolent. Crec que vam tenir l’oportunitat d’acabar entre els 10 primers, però no va ser possible amb la nostra posició de qualificació. Hem de seguir endavant, seguir millorant i la setmana que ve és una altra oportunitat. Intentarem donar el millor de nosaltres novament a Tailàndia i fer una carrera sòlida”.